Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Siti Mayunie's Blog !
untitled title hehe
Sunday, 26 August 2012 • 01:24 • 0 comments

lepas je raye keempat en, aku dah perasan yg 'dia' cam lain sikit. cara 'dia' cakap pon macam lain tak macam biasa. time 'dia' baik, baik teramat sangat. time 'dia' tengah panas en, 'dia' garang gila-gila nak mati. sekarang aku dah tak berani nak cakap ngan 'dia' sebab aku takot nanti 'dia' naik angin tetibe. so, aku diam je la.. tension btol hidop. haish saba je la. awak-awak sume mesti tak paham en ape aku merepek ni kan? haha. memang awak-awak sekalian tak paham aku sorang je paham. haha buat-buat paham sudah la ye.. dan 'dia' tu, takde kene mengena ngan awak yg bace nih. HARAP MAKLUM. hahaha.. 'dia' tu.................................................................................................. adolahhh.. secret2 cannot tell ma.. tapi aku x tau la nk buat 'dia' jadi cam biase balek. sedeh tau aku tgok 'dia' cam tu,, aku tau yg skrang ni 'dia' tengah sakit. aku paham sangat sakit 'dia' tu cam mane en. k paham. cuma aku cam x leh tahan lah kan dia cam lain en.... aku risaulah kalau 'dia' sakit camni.. time 'dia' sakit en, dia boleh benci sume orang, kecuali aku dan orang-orang yg 'dia' taknak benci. aku risau ni sebab, aku takot 'dia' pegi jumpe orang yg 'dia' benci, orang yg 'dia' tak suke tuh.. then dia buat pape kat golongan orang-orang tersebut. eh eh eh dah lah citer pasal 'dia' ni ehh.. aku takot korang pening bace post ni haha.. OMGucciiiii!! esok skolah la gileeeeeeeee!!! homework aku en, banyok gilo aku x sentuh. hehe yg PI, ustazah suroh hafal tu.... aku tak hafal lagi, hehehe, sikit je yg aku baru ingat. hmm takpelah malam nanti aku hafal, skrang aku nk siapkan homework yg utk besok je.. yg lain tu tinggal je dulu. hehe SILA IKUT PERANGAI MACAM NI. bagos untuk kesihatan anda? k saje je nak buat lawak tak jadi :P eh aku rase cam nak ghaye lagi la... cuti seminggu utk raye, mane cukop. apela.. orang bagi la 2 minggu. kan syok! hahaha orang nk raye lame2 pon x boleh. nmpak sangat jeles :{ k lah.. bnyok sangat aku merepek nih.. bye bye awak-awak semua.. S.Y.S~ assalamualaikum dan waalaikumsalam dan salam satu malaysia. happy depavali belom habes lagi :P kbaii :*

ghaye weee!
Tuesday, 21 August 2012 • 21:30 • 0 comments

hai anda-anda sekalian, teheee :D selamat hari raya untuk sume-sume orang islam hehe. hari ni dah masok raye ke-empat. ke-empat wee!! cepat btol mase berlalu. taon ni, aku x merase raye pon sebenarnya, sebab en, sebab yg dtg beraye kt umah opah aku tu, teramat sikit sangat. then lepas tu, raye taon ni x syok sebab, pakcik aku yg selalu kasi duit ghaye bnyk2 tuh dia tak bagi duit ghaye pon taon ni wee! sedeh je!! lagi satu, pakcik-pakcik makcik-makcik aku sume, dorang dtg tak sama mase auu.. sume datang kejap gila. salam ngn opah then bgi duit ghaye, sembang sikit2 je then tros balek umah dorang. bapak tak syoknya, kalau taon lepas, sume datang dalam JAM yg same.. heheheh. dipendekkan kata, tahun ni tak ghaye pon. eee sedeh hidop! sebab lagi yg x best ghaye taon ni, sebab, aku balek umah ni awal sangat haa. tak best ahh ghaye kt sini. takde org pon dtg. FOREVER ALONE. haa tau tak?! taon ni takde gmbar ghaye ramai2 pon. nmpak tak kesedehan kat situ?! haiishhh ape la. takpe lah.. aku memang malas nak ghaye taon ni. kalau boleh hari ghaye hari tu... aku nk tido je. tapi mak aku kejut soh bangun. so terpaksa bangun k.. eh eh ape lagi aku nak cakap nihh... *muncung mulot* eh korang dtg umah aku lalalalalala~ aku soh mak aku wat nasi dagang! teheee :D hishh ape la sume kt kampong lgi. untong lah kt kampong lagi en.. tapi kalau aku still kt kampong lagi  ni ha.. homework mesti tak siap, tapi ape kurangnya aku kt sini en, belom tentu lagi aku nak buat keje yg cikgu bagi gila bnyak tuh! malas lah. buat esok jelah. hari ni aku nak rehat.. ecececececehh hahah :P kbai lah aku dah x tau nk merepek ape lagi dah. k booooiiii! *lambaitangan* ~ happy depavaley!!

puase time!
Saturday, 21 July 2012 • 06:14 • 0 comments

Hai Hai Hai, awak awak sekalian. lama en aku tak update blog nih. hari ni aku tetiba rajin nk menaip sbb, blog aku dah comel macam aku! hohoh :P Terima Kasih to OPIE!! comel blog aku kau buat heheh. k, hari ni en first day puasa en. Alhamdullillah aku masih hidup sampai sekarang dan harap2 aku masih boleh teruskan puasa sampai habes satu bulan dan dapat menyambut HARI RAYA AIDILFITRI bersama keluarga. AMIN. dan Alhamdullillah sekali lagi sbb aku dapat menahan nafsu aku dari sahur tadi sampai berbuka. dan tahniah kepada awak awak yg puasa penuh hari ni. harap esok esok esok esok esok dan esok yg seterus-terusnya awak awak sekalian dapat puasa penuh satu bulan! AMIN. esok hari ape, esok hari ahad. ohh cepat sangat lepas tuh lusa dah isnin. lepas tu terpaksa kena bangon awal pagi. haish. begini lah hidup seorang pelajar yg tidak berapa nk normal macam saya. HAHAHA -_- sbenarnya aku rasa malas nk pegi tapi terpaksa rela en nk buat mcm mane. lagipon skrang kan ade benda alah PBS tu so, kadang2 cikgu buat benda alah tu secara mengejut so, kalau tak datang. kene buat sorang2. dan itu sangatlah tidak seronok sebab tak leh nak saling tiru meniru. heheheh. smalam first day terawih en. hehehe aku tak menunaikan terawih sbb tetiba aku rasa malas nk pegi turun surau. HAHAHA. -_-' k, tadi en selain daripada aku menahan nafsu makan aku jugak menahan nafsu aku daripada menyanyi. sebab mak I cakap menyanyi masa puasa makruh. so, aku tahan je lah. aku nyanyi dalam hati je tak pon aku humming. hehehe :P bole pulak macam tu ehh. pape je lah. walaupon aku puasa en tadi, tapi aku MACAM orang tak puasa sbb aku party2 dalam bilik. hohohoh. I joget dalam bilik mcm orang gilalalalalalalala~ HAHAH -.-' malam ni aku nk sambong party tadi sambil menyanyi-nyanyi hehehe. tawarih macam mane?! hehehe. nampaknya aku malas lagi malam ni, hehehe. ala cepat betol masa berlalu lusa da nk skolah. bulan puasa sepatotnya kene ade cuti sekolah selama sebulan sbb puasa en so penat nk kene naik tangga yg tinggi macam gunung kinabalu lepas tu tambah lagi dengan beg yg berat macam gajah atas blakang! mati woiii! aku cakap mcm tak pernah pegi skolah masa bulan puase en. HAHAH. Itu yg dinamakan SENGALNGALNGAL. sejujur-jujurnya, sebenar-benarnya, aku tak suka minat nak pegi sekolah. HOHOHOH =.='
k, sekian sahaja aku merepek. dah penat aku merepek dalam hati sambil menaip. sampai sini je k. selamat menyambut puasa? ehh. pape je lah. selamat berpuasa awak awak sekalian. assalamualaikum ;)


Welcome !
No harsh word please !


Hello Erathlings. Welcome here ! do follow me if you don't mind =D



Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them